Pikellimi Sigurim

Sigurimi për ju dhe familjen tuaj
Për vetëm 119,95€* në vite jeni të mbrojtur ju dhe të gjithë anëtarët e familjes tuaj.  Ne marrim përsipër transferimin e të ndjerit nga Evropa drejtë atdheut.

Avantazhet e sigurimit në rast të vdekjes  Pikellimi GmbH janë të dukshme. Përfshirja e detajuar:

 • Tarifa të ulëta
 • Pa kontroll shëndetësor
 • Pa kohë pritje
 • Pa tarifa pranimi **
 • Përmbarim i fiksuar dhe rezultate të garantuara, megjithatë ka mundësi për përshtatje!
 • Sigurimi falas i fëmijëve
 • Pa pjesëmarrje në fitim
 • Ndihmë e garantuar gjatë tërë periudhës
 • Mbrojtje gjatë tërë jetës
 • Mbrojtje ndërkombëtare në mbarë Evropën, përfshirë transferimin
 • Kryerje e të gjitha formaliteteve sipas nevojës
 • Marrja përsipër e të gjitha shpenzimeve të transportit dhe dokumentacionit
  • drejtë Kosovës
  • drejtë Maqedonisë
  • drejtë Shqipërisë
  • drejtë Malit të zi
  • drejtë Serbisë
  • drejtë Bosnjës dhe Hercegovinës
  • drejtë Kroacisë

Edhe në momentet më të vështira, Pikellimi GmbH është pranë jush. Ne mbase nuk mund ta zbusim dhimbjen tuaj, por ju mbështesim në të gjitha mënyrat e mundshme. Me Sigurimin në rast të vdekjes  nuk keni nevojë më të shqetësoheni. Ju keni kohë për të jetuar dhe për të shijuar jetën tuaj.

Tarifa:

 • 18 – 29 vjet / 0,00 Euro
 • 30 – 49 vjet / 49,95 Euro
 • 50 – 54 vjet / 399,95 Euro
 • 55 – 59 vjet / 899,95 EURO
  • Plus 119,95 € Tarifë vjetore
  • Periudha e pritjes 180 ditë pas fillimit të anëtarësimit

* Një pagesë e vetme për regjistrim ** Varësisht nga mosha